Q3 2024

#CANTARES #ROOS #PASSIE #VERLANGEN #SINTJACOB

 

Een boeket oranje rozen geeft je direct een warm gevoel. Oranje rozen staan voor passie, gezelligheid en verlangen. Daarnaast zorgen ze voor vreugde en blijdschap.

Oranje combineert de ENERGIE van rood en het GELUK van geel.  Oranje wordt ook  geassocieerd met zonneschijn en de tropen.

Oranje vertegenwoordigt enthousiasme, fascinatie, creativiteit, vastberadenheid, aantrekkingskracht, succes, aanmoediging en stimulatie.

Tijdens de ZOMER vakantie doen we nieuwe ENERGIE op en streven we naar een gevoel van GELUK. Vol enthousiasme gaan we op reis, nieuwe horizonten fascineren ons en vastberaden trekken we voort. Ik wens je, waar je ook bent of waar je ook naar toe gaat een fijne omgeving waarin jij je weer kunt opladen. Geniet met volle teugen van wat er op je pad komt!

Vanavond mag ik weer met mijn koor El Orfeon Jacobeo zingen in de Janskerk in Utrecht ter ere van de naamdag van Sint Jacob op 25 juli. Het mooie lied Cantares staat deze avond centraal. Wist je dat ZINGEN bij uitstek DE manier is om jezelf goed te AARDEN. 

 

Aanvang 20.00 uur: wees welkom! Gratis Entree als je aangeeft dat je mijn introducee bent.